Mobirise

Wat vinden onze gasten

Uiteraard vinden wij zelf Hof Kricheleberg het mooiste plekje op aarde :-), natuurlijk doen wij onze uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken, want het is hun welverdiende vakantie! Hoe leuk is het dan om te lezen dat onze gasten het hier ook prachtig vinden en dat het gewaardeerd wordt wat we doen:

Prima appartement in Zuid-Limburg. Vrijwel nieuw, maar toch een authentieke sfeer, mooi afgewerkt met oog voor details en kwaliteit. Alles is ruim aanwezig, appartement is schoon! Grote badkamer.

Eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij.

Achter het huis staan twee ezels, er is een mogelijkheid om deze mee te nemen voor een wandeltocht.

Bocholtz is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht en Aken en het maken van fiets- en wandeltochten.

We waren in de herfstvakantie op Hof Kricheleberg met onze kinderen. De eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Als er iets is, dan lossen zij dat op, 1x lag (gratis) internet eruit, maar dat was goed op te lossen.

De studio/appartement was heel knus, ademde sfeer uit. De kinderen hebben geslapen in de bedstee met gordijntjes en wij hebben op de slaapbank gelegen (er komt een apart matras uit de bank waar je voor lekker zacht slaapcomfort de topper uit de bedstee overheen kunt leggen: Goeie tip!!). Heerlijk geslapen.

Er is zelfs koffie en thee aanwezig (zelfs aan suiker, melk, peper en zout is gedacht). En er is een föhn, douchespullen en wc papier in de badkamer. En we mochten zelf bepalen of we eigen beddengoed en handdoeken meenamen. Dat scheelt in de bijkomende kosten.

Er staat achter het huis een schommel, glijbaantje, een tractor, skelter enz. en een trampoline. De pijl en boog was ook leuk. Maar vooral de ezels waren erg leuk en lief.

Het is een aanrader om fietsen mee te nemen of te huren in het dorp. Ze hebben fietsroutes en wandelkaarten bij de receptie.

Met de auto ben je binnen 10 tot 15 minuten in de mooiste en leukste plekjes in Zuid-Limburg (het ligt vlak bij Vaals, Gulpen, Valkenburg, Aken en Mechelen).

Het dorp zelf is niet zo interessant, maar er is wel een supermarkt en bakker op loopafstand.

Heerlijk om hier een paar dagen te verblijven. Alles is zo goed als nieuw en super schoon.

De appartementen zijn voorzien van alles wat men nodig heeft. De gastheer en vrouw zijn erg gastvrij en doen er alles aan om het naar je zin te maken.

Op de boerderij zelf is er ook veel te doen voor de kinderen. Ze kunnen er spelen in het weiland en er is een trampoline en een schommel, ook zijn er 2 ezels en kippen.

Wij zijn naar Valkenburg geweest en naar de dierentuin in Kerkrade. We hebben in Aken gegeten en zijn ook nog naar het drie landen punt geweest in Vaals. De omgeving is prachtig en er is veel leuks te doen.